Rss

van Roomen, we build cars!

Werkwijze

Transparantie is het belangrijkste thema in onze bedrijfsvoering, met zulke complexe projecten als wij uitvoeren is vertrouwen in elkaar het aller belangrijkste. Om dit vertrouwen van de klant te krijgen en te behouden wordt dagelijks online aan de klant inzichtelijk gemaakt welke werkzaamheden er aan zijn auto zijn uitgevoerd.

Het liefst beginnen we met een helemaal kale auto zonder lak en alles gedemonteerd. In deze staat kan ik al redelijk uitleggen wat er moet gebeuren.

Als de werkzaamheden begonnen zijn worden de uren en de foto’s digitaal bijgehouden. Deze gegevens zijn door de klant elke dag online te bekijken.

Tot slot wordt uw auto plaatwerk klaar en volledig “afgehangen” afgeleverd. Hiermee bedoelen we dat deuren motorkap en kofferklep gemonteerd worden incl. sluitingen, zodat alle passingen op correctheid gecontroleerd kunnen worden.

Doordat we als bedrijf maar één specialisme hebben, zijn we als geen ander in staat om de restauratie van uw carrosserie tot een goed einde te brengen.

Kom gerust eens langs in onze werkplaats en oordeel zelf.

Of als u contact wilt met een van onze klanten voor een referentie dan kan dat ook.